Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEFAN RISTOVSKI

'Ponašanje Rijekinih navijača prema meni govori sve o njima. Na svoje incidente nisam ponosan'

Dinamo i Varaždin sastali se u zaostalom 5. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
03.05.2024.
u 12:41

Na Rujevici se često dogode tenzije. Često ste je i Makedonac meta uvreda, navijači mu nisu oprostili što je iz Sportinga otišao u Dinamo.

Rijeka i trenutno vodeći Dinamo u nedjelju u 19:30 igraju derbi na Rujevici u kojem bi mogla pasti odluka o prvaku SuperSport HNL-a. Susret 33. kola Dinamo dočekuje s bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu momčad i domaćina nedjeljne utakmice na Rujevici. Iz Dinamovog kornera najavili su ga nekadašnji igrači Rijeke Sandro Kulenović i dokapetan Stefan Ristovski.

- Nije ovaj derbi nešto posebno drugačiji od ostalih utakmica ove sezone. Imali smo ove sezone mnoštvo velikih i napetih utakmica u Europi u HNL-u. Matematika je vrlo jasna, ostala su do kraja četiri kola i znači nam svaki bod, moramo u utakmicu ući energično i ići po pobjedu - rekao je Dinamov branič Ristovski. 

Na Rujevici se često dogode tenzije. Često ste je i Makedonac meta uvreda, navijači mu nisu oprostili što je iz Sportinga otišao u Dinamo.

- Tamo sam dočekan kako jesam, ja tu ne mogu ništa... Ja sam za taj klub svaku utakmicu odradio pošteno, s tim sam klubom osvojio naslov. S moje strane nije moglo poštenije. Cijenim taj klub i poštovat ću ga do kraja života, a njihovo ponašanje... To više govori o tim navijačima - rekao je.

- Takav sam, temperamentan. Nisam ponosan na te situacije, ali to je dio tog sporta. Ne pada mi na pamet detaljno objašnjavati zašto sam postupao kako sam postupao. Nije primjereno i to je to - rekao je o svojim incidentima na terenu i dodao kako Dinamo ne zna igrati na bod, nego idu na pobjedu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije